• |

Marc Ermens

Marc Ermens is samen met Miranda Ermens eigenaar van Marc Ermens fietsen. Naast verkopen en repareren doet hij alle voorkomende werkzaamheden.

Miranda Ermens

Miranda Ermens is samen met Marc Ermens eigenaresse van Marc Ermens fietsen. Miranda ondersteunt in de verkoop, doet de boekhouding en verder regelt ze alles wat op haar pad komt.

Mark Weerts

Mark Weerts is woonachtig in Sint Anthonis.  Hij werkt vanaf 2008 bij Marc Ermens fietsen. Hij houdt zich vakbekwaam door het volgen van diverse cursussen. Mark repareert alle voorkomende problemen en helpt u op weg met advies.

Yeremy de Vink

Jeremy de vink werkt sinds 2017 bij Marc Ermens fietsen. Hij is opgeleid tot fiets monteur en springt bij in de verkoop.
Beste tweewielerwinkel van 2012

EDE – De 15e editie van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing is gewonnen door Marc Ermens Fietsen uit Oploo. De fietswinkel van Marc en Miranda Ermens werd, tijdens de BOVAG Branchedag in het Cinemec in Ede, officieel uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Deze prestigieuze verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad Tweewieler. meer...

Leukste winkel gemeente Sint Anthonis 2013

Marc Ermens fietsen is door u gestemd tot leukste winkel van de gemeente Sint Anthonis met een gemiddelde van 9.15

Namens het hele Marc Ermens fietsen team . Bedankt!

Impressie winkel